bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

De verkoop van de nieuwe woningen is gestart!

20 maart 2020

Vanwege de grote interesse in de herenhuizen van De Hoogheden, hebben wij besloten alvast vijf nieuwe woningen uit de volgende fase aan het actuele woningaanbod toe te voegen (herenhuizen 62 t/m 66).

Alle informatie over deze vijf woningen staat nu online. Je hebt de mogelijkheid om je in te schrijven voor één of meerdere woningen tot en met maandag 23 maart, 23.59 uur. Klik hier om de brochure van de extra woningen te bekijken.

Toewijzing van de woningen 
Uiterlijk woensdag 25 maart worden de woningen toegewezen met als doel: zoveel mogelijk mensen blij maken met hun eerste keuze. Deze willekeurige toewijzing gaat door middel van een geautomatiseerd systeem. Indien je een woning toegewezen hebt gekregen, dan neemt de makelaar op woensdag 25 maart contact met je op. Heb je geen woning toegewezen gekregen, dan kom je automatisch op de reservelijst te staan. De makelaar informeert je zodra er een woning beschikbaar is. 

Inschrijven voor een woning doe je zo: 
Klik hier om een persoonlijk account aan te maken. Na het inloggen kies je binnen het menu van je accountomgeving voor 'digitaal inschrijfformulier'. Vul vervolgens het complete formulier in. Kom je er niet uit? Neem dan contact op met één van de makelaars, zij helpen je graag verder. 

Contactgegevens makelaar: 
Van de Water Groep: 013 - 59 52 952 
Van Heeswijk Makelaars: 013 - 46 57 111

Bekijk het actuele woningaanbod
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe