bus auto fiets
Menu

Koningsoord

Onder de rook van Tilburg verrijst nieuwbouwproject De Hoogheden in het pittoreske Berkel-Enschot. Dit project wordt gerealiseerd in Koningsoord, in het nieuwe hart van dit prettige dorp.

Over koningsoord

Over koningsoord

Wil jij wonen in alle rust en ruimte, maar met alle voorzieningen binnen handbereik? Geniet van het leven samen met je gezin in het prachtige Koningsoord. Mooie, brede straten, kleine kronkelpaden, onverwachte doorkijkjes in een prachtige omgeving met veel historische elementen.

In deze nieuw te bouwen wijk worden de komende jaren circa 750 woningen gerealiseerd.

Natuur

Natuur

In Koningsoord heb je volop ruimte om je heen. Ruimte om te leven, ruimte om te groeien. Voor jou en je gezin. Wandel door natuurgebied het Galgeven of trek je laarzen aan voor een natuur-avontuur op de Oude Hondsberg, Ter Braakloop en de Kerkeindsche Heide. Dit gebied ligt ingeklemd tussen Oisterwijk, Moergestel en Berkel-Enschot. Aan de oostzijde wordt het begrensd door de Oisterwijkse Bossen en Vennen van Natuurmonumenten.

Bekijk de locatie
Stilstaan is geen optie

Stilstaan is geen optie

Stilstaan is geen optie, zeker niet in Koningsoord. Met diverse (sport)verenigingen blijf je altijd lekker in beweging. Maar ook in de prachtige natuur is het heerlijk genieten tijdens het wandelen, fietsen of hardlopen. Is het lekker weer? Dan ga je met de kinderen naar het (speel)park of de recreatieplas voor een gezellig dagje uit.

Winkels

Winkels

Koningsoord wordt het nieuwe middelpunt van Berkel-Enschot. In deze nieuwe woonwijk komt het sfeervolle dorpshart te liggen met een groot winkelaanbod van circa 11.000 m2. Veel van de huidige winkeliers die nu gevestigd zijn in winkelcentrum Eikenbosch, zullen hier hun nieuwe plekje krijgen. Ook is er genoeg ruimte voor nieuwe ondernemers. Je doet hier je dagelijkse boodschappen in één van de drie supermarkten, gaat shoppen met vriendinnen of proeft van de heerlijke delicatessen die te plaatselijke ondernemers te bieden hebben.

Niks missen over De Hoogheden in Koningsoord?

Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Nieuw project in de buurt

Nieuw project in de buurt

Maak kennis met ons nieuwbouwproject in Tilburg: midden in het centrum van de stad zal De Bankier herrijzen. Een 76 meter hoge woontoren met luxe stadsappartementen. Ben je benieuwd? Neem er eens een kijkje.

Bekijk dit project